Nyhedsoversigt

Fenris2017b w400Tag med til superheltenes verden. På Fenrisløbet 2017 kommer du til at at møde alle de store helte - og måske give dem en hånd, hvis du og patruljen har evnerne!

Det bliver en weekend hvor vi bevæger os til en anden verden, der hvor superheltene findes - og desværre også deres modstykker. Har du også svagheder de kan udnytte - eller er din patrulje så stærk, at det er jer der kommer ud som sejrherrer?

 

Fenris afholdes en måned senere 

Efter evalueringen af Fenris sidste år valgte vi at flytte løbsdatoen til at være sidste weekend i oktober. Der var flere fordele i at rykke løbet til senere på efteråret, blant andet at det er lidt mere mørkt sidst i oktober, end det er i september.

Samtidig giver det også patruljeledere og -assistenter mulighed for at afprøve de nyerhvervede kompetencer fra efterårsferiens PLan-kurser.

Det har også været vigtigt for os, at det også giver de nyoprykkede spejdere en måned ekstra til at høre om løbet og få sig tilmeldt, ved at det afholdes en måned senere end vi har gjort de seneste tre år.

Vi håber derfor, at du vil være med til at sprede nyheden om at Fenris afholdes sidste weekend i oktober. Det begynder lige efter frokost og slutter sidst på formiddagen søndag.

Fenris på Facebook