Nyhedsoversigt

Invitation til Fenrisløbet 2017Nu er invitationen til årets Fenrisløb klar. Du finder den vedhæftet i bunden af denne nyhed.

Bemærk at Fenrisløbet er rykket til sidste weekend i oktober og dermed afholdes 28.-29. oktober 2017.

Sidste år justerede vi aldersgrænserne, så unge spejdere på 11 år (dem der fylder 12 i år) også kan deltage. Det var en succes, så det fortsætter vi med.

Opdateret 29/8: Der var fejl i første udgave af invitationen, hvor det ikke var de rigtige årgange der var nævnt. Det er rettet i den vedhæftede invitation, så spejdere fra årgang 2005 også kan være med. Vi beklager.

 

Det er lige meget hvilken afdeling du er i, så om du er juniorspejder, storspejder, tropsspejder eller seniorspejder er ikke afgørende for om du kan deltage, da det varierer fra gruppe til gruppe og fra korps til korps. 
Det er alene fødselsåret der afgør om hvem der kan deltage - se mere om det i løbsreglerne her.
Husk derfor også at sende invitationen til de spejdere der rykker op til jer efter sommerferien, da Fenris er et rigtig godt løb til at ryste patruljen sammen.

Like os paa Facebook

Vi anbefaler, at I tilmelder jer individuelt hjemmefra eller foretager en samlet patruljetilmelding. Det er bedst at du tilmelder dig selv, så vi får de rigtige oplysninger. Erfaringerne viser desværre, at lederne får indtastet gamle telefonnumre eller telefonnumre der tilhører forældre. Det gør, at patruljen ikke får de informations-SMS de skal have undervejs på løbet (og det nytter ikke at mor får dem derhjemme...)

Klik her for at se kalenderen med forløbet frem til Fenris 2017, så du kan se hvad I skal være opmærksom på.

Vi har et loft på 60 patruljer og vil jævnligt opdatere Fenrisløbet.dk med aktuelt antal tilmeldte og godkendte patruljer.  

Har du spørgsmål eller andet, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 Facebook deler ikke

 

Attachments:
Download this file (Fenris 2017 invitation (årgange rettet v2).pdf)Fenris 2017 invitation687 kB

Fenris på Facebook