Kontakt os

 

Har du spørgsmål, ønsker at vide mere eller måske kunne tænke dig at være med som postmandskab eller i teamet bag, så kontakt os gerne på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

I 10 måneder i løbet af året er der stille på mailen og derfor tjekker vi den ikke dagligt. Så her kan du forvente at få svar i løbet af nogle få uger.

I september og oktober får vi en del mails. Derfor har vi et "ticket-system" til at håndtere mail-køen. Det sender automatisk en mail retur med et "ticket-nummer". 
På den måde sikrer vi, at alle får svar (senest i løbet af nogle uger) og at ingen bliver glemt. Der er derfor ingen grund til at maile igen, har du ikke fået svar, er det fordi vi har brugt tiden på at svare nogle andre.

I løbsweekenden følger vi mailen tæt, så henvendelser fra forældre vil blive besvaret så hurtigt som muligt, ofte indenfor 5-30 minutter.

Vi svarer selvfølgelig på alle mails, nogle gange lyn-hurtigt og andre gange i løbet af nogle uger. Det afhænger af vores prioritering, som sker ud fra:

  1. Spørgsmål eller problemer med tilmelding (fx. hvis nogen ikke kan tilmelde sig)
  2. Spørgsmål vedr. allergier og handicap
  3. Ændringer af patruljer, patruljesammensætning og funktioner
  4. Betalingsspørgsmål. Bemærk at der går flere uger fra du har gennemført betaling, til vi rent faktisk modtager pengene i medlemssystemet. Derfor giver det først mening at kigge på din henvendelse, når du kan se at pengene er trukket OG at vi kan se, at vi har modtaget dem.

 

 

Har I et telefonnummer?

Nej, vi har ikke noget telefonnummer. Det har vi ikke fordi vi laver Fenris fordi vi har lyst til at lave et fedt nationalt spejderløb - og fordi vi selv vil vælge hvornår vi "er til spejder" og hvornår vi ikke er.
Ved at du henvender dig på mail, så kan du bruge alt den tid du vil på at forfatte mailen - og vi kan læse den og besvare, når vi har tid og mulighed herfor.