Bliv hjælper

Den sidste weekend i oktober går det løs! Helt præcist er det altid weekenden i uge 43, der hvor vi stiller urene tilbage til vintertid.

Her har du mulighed for at være til at lave et af Danmarks største spejderløb et sted i trekantsområdet. Omkring 300 spejdere i 60 patruljer er på løb i eftåret. Vi har brug for dig, til at give dem en god oplevelse.
 
Du vælger selv, om du vil deltage hele weekenden, fra fredag til søndag, eller blot er med en dag eller nogle timer.

Er I en større seniorklan eller en lederflok der vil forberede og efterfølgende stå på jeres egen post, er I velkomne til at kontakte os og høre nærmere. Vi har lavet denne vejledning til postansvarlige, så I er bedst muligt klædt på.

 Løbet
Spejderne starter på løbet lørdag eftermiddag, men allerede fredag aften starter forberedelserne i den hytte/skole, vi har base på.

Den første del af løbet er en kæmpe multipost der foregår ved/nær basen. Anden del af løbet er et linje-/cirkelløb med 6 poster. Hver post skal kunne betjene mindst 10 patruljer samtidigt.

Når patruljerne ankommer til basen undervejs på cirkelløbet, er der aftensmad til spejderne. Derefter fortsætter de på linje-/cirkelløbet. Det slutter kl. 01.59vintertid

Kl. 03.00 stiller vi urene tilbage til kl. 02.00. Dvs. du har 1 time mere at sove i - eller du når 1 time tidligere hjem, end du ellers ville.

Søndag morgen er der fælles morgenmad, efterfulgt at præmie-overrækkelse og afslutning. Vi forsøger at pakke sammen og gøre rent i løbet af morgenen, så det kun er de sidste få ting der skal klares efter spejderne er taget af sted. Vi plejer at være færdige senest 1 time efter afslutningen.

Mad og overnatning for hjælpere
Vi har erfaret, at rigtig mange værdsætter muligheden for indendørs overnatning, adgang til rigtige toiletter, ly og varme samt noget godt at spise undervejs.

For ikke at skulle hæve deltagergebyret for spejderne voldsomt, har vi valgt at alle hjælpere betaler 50 kr., så der fortsat er råd til at fastholde et fornuftigt serviceniveau overfor hjælpere.
De 50 kr. er fast, uanset om du er med nogle få timer eller hele weekenden, så vi håber at du vil deltage så meget som muligt.

Registrering og betaling som hjælper sker i vores online tilmelding. Når vi åbner for hjælperregisterering finder du linket her.

Har du spørgsmål omkring at være hjælper, så kontakt os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Herunder kan du se forløbet for gennemførslen Fenris. Det er ikke et krav, at man som postmandskab er med til det hele, men et tilbud, som vi håber du vil benytte dig af. En fra posten skal dog være til stede lørdag formiddag.

 

Weekend med Fenris: (Programmet er vejledende, de faktiske tidspunkter fremgår af hjælper-appen)

 Fredag aften:  Skolen er åben fra kl. 20.00

Aftenhygge for postmandskab samt mulighed for at arbejde lidt og overnatning indendørs.

Kl. 21.00 Let anretning

 Lørdag morgen: Kl. 8.00 Morgenmad for postmandskab, hjælpere mv.
 Lørdag formiddag: Mulighed for at forberede/sætte post op og gøre klar.
Briefing for postmandskab.
 Lørdag frokost: Kl. 12.00 Frokost for postmandskab, hjælpere mv.
 Lørdag eftermiddag:   Mulighed for at gøre det sidste på cirkelløbs-posterne klar 
  Cirkelløbet er i gang - posterne på cirkelløbet er åbne.
 Lørdag aften og nat: Aftensmad til postmandskab og hjælpere mv.
Cirkeløbet er fortsat i gang
Natmad til spejdere, postmandskab og hjælpere mv.
Indendørs overnatning for postmandskab og hjælpere mv.
 Søndag morgen: Morgenmad for spejdere, postmandskab og hjælpere mv.
 Søndag formiddag: Nedbrydning af overnatning og præmieoverrækkelse 

 

leg i moerke