Vejledning til postmandskab

Kære hjælper

Tak fordi du vil lege med os - og de cirka 300 spejdere der kommer på Fenris. Herunder er information der kan være med til at gøre Fenris til en god oplevelse for alle.

Fredag er skolen åben fra kl. 20.00

Respekter venligst dette, i forhold til de øvrige fritidsbrugere.

Ankomst og parkering

Gå ind i vores app og vælg hjælper-parkering. Så bliver du ledt til parkeringspladsen ved skolen,  hvor du kan parkere ubegrænset. 

Hjælper-indgang

Indgang sker som vist i vores app. Bemærk at indgangen vil være låst søndag morgen og formiddag, for at undgå at forældre og spejdere bruger indgangen som genvej til overnatningspladsen. Søndag morgen og formiddag vil indgang til skolen være via overnatningspladsen.

Ankomst (hjælper-tjek-in)

Uanset om du ankommer fredag eller lørdag, så henvend dig ved ankomst i Receptionen - så du kan få at vide hvor du skal overnatte og 117 andre ting. 

Af flere årsager vil vi gerne have, at du tjekker ind i appen, når du ankommer. Dermed har vi en liste over de personer, der er på skolen, og vi ved, om nogen har har fået forfald. Det betyder også, at vi får mulighed for at give den bedste service til jer. Så er vi nemlig sikre på at der bliver lavet kaffe og kage nok.

Hjælperlounge

Før og under løbet vil der være en hjælper lounge. Her er det muligt at få en kop kaffe og en hyggelig stund sammen med andre hjælpere, eller forberede og evaluere posten. Fredag aften er det okay at få en øl/et glas rødvin, men fra fredag kl. 23.00 og resten af weekenden er løbet alkoholfrit.

Køkkenet

Vi har et godt køkkenteam, som gerne vil gøre weekenden for dig så god som muligt. Det er dem der har styr på mad og kaffe mv. - så mangler du noget, så kig ind. Husk dog at køkkenet er en arbejdsplads, så tingene kan gå rigtig stærkt.
Aftensmaden lørdag bliver bragt ud på posten af køkkenholdet, så du skal kun huske at få termokanden fyldt op inden du tager på post.

Pakkeliste for hjælpere

  • Alm. weekendudrustning til en weekendtur med en lang og kold nat
  • Indesko
  • Termokande og dit eget krus. Du kan få termokanden fyldt på skolen.
  • Liggeunderlag. Overnatning for hjælpere foregår i klasselokaler eller eget telt.
  • Stikdåse med plads flere stik. Der er sikkert 10 hjælpere der gerne vil lade mobiltelefon op og der er kun 2 stikkontaker i hvert klasselokale. Husk at skrive navn på.
  • Lommelygte/pandelampe
  • Service
  • Tag et godt spil med så er der noget at mødes om.

Bemærk

  • Alle skole-matrikler er total røgfrie (også e-cigaretter mv. er forbudt) og det respekterer vi selvfølgelig. 
  • Det er ikke tilladt at ryge på posterne, når posten er åben

Materialer til posterne

Vi sørger for alle materialer til posterne med mindre der er lavet andre aftaler. Det betyder selvfølgelig også, at det udleverede materiel skal returneres rengjort og pænt pakket sammen, så vi kan bruge det igen på næste års løb.

Vi bruger gymnastiksalen til materieldepot, så der materiellet placeret postvis. Udlevering sker efter aftale med Kåre. Noget materiel kan være opbevaret andre steder.

Husk at kontrollere at I har alle materialer inden løbet starter.

Kvalitet

Det er (selvføgelig) vigtigt for os at spejderne får et godt løb. Vi har lavet denne vejledning til postansvarlige, så I er bedst muligt klædt på.

 

Hjælper-app

Du finder vores app til hjælpere både i Google Play Store og App Store.

For at bruge appen skal du logge ind. For at vi ikke skal bøvle med brugernavne og adgangskoder, er det så snedigt at bruger-validering sker af Google, Microsoft Dropbox m.fl. 
Når du åbner appen vælger du den udbyder du har din mailadresse ved (mailadressen er den du har oplyst ved tilmelding) og så logger du ind.